آموزش جوشکاری الکتروفیوژن

آموزش جوشکاری الکتروفیوژن

0 Comments

آموزش جوشکاری الکتروفیوژن

❇️ آموزش جوشکاری  پلی اتیلن با دستگاه جوش الکتروفیوژن در شرکت پارسیان جاوید البرز به صورت رایگان در زمان تهیه محصولات انجام می پذیرد. به منظور آشنایی جوشکاران عزیزی که قبلا از دستگاه جوش لوله پلی اتیلن لب به لب - سر به سر بات فیوژن استفاده می کرده اند و هم اکنون پروژه با سیستم جوشکاری الکتروفیوژن دارند و همچنین عزیزانی که به تازگی جوشکاری الکتروفیوژن را شروع نموده اند به صورت کاملا رایگان صورت می پذیرد.  آموزش شامل موارد زیر می باشد:
✅ آشنایی با انواع مدل دستگاه های جوش الکتروفیوژن البرز و سایر دستگاههای جوش ایرانی و خارجی (تمامی مدل های ایرانی و خارجی در آموزشگاه البرزفیوژن موجود می باشند
✅ آموزش اقدامات پیش نیاز جوشکاری شامل  شرایط نگهداری و انبار لوله و اتصالات الکتروفیوژنی و تجهیزات مورد نیاز
✅ آموزش اقدامات پیش از جوشکاری همانند تمیز نمودن لوله و لایه برداری و اسکراپ کردن سطح روی لوله و زدودن لایه ی اکسید شده و همچنین تمیز کردن کوپلر الکتروفیوژنی و محل جوش با استن و آموزش همراستایی و محکم کردن محل جوش توسط گیره جوش
✅ آموزش اقدامات حین جوشکاری الکتروفیوژن مانند یادگیری منوهای صفحه نمایشگر دستگاه الکتروفیوژن البرز و  خواندن بارکد توسط اسکنر بارکدخوان و یا قلم بارکدخوان و تشریح اطلاعات اعداد بارکد روی کوپلر الکتروفیوژنی و نیز خطاهای حین جوشکاری
✅ آموزش اقدامات پس از جوشکاری الکتروفیوژن شامل رعایت زمان خنک شدن ، جدانمودن گیره جوشکاری و نوشتن اطلاعات جوشکاری روی لوله و اتصال و …
آموزشگاه شرکت پارسیان جاوید البرز دارای گواهی تایید صلاحیت آموزش جوشکاری لوله و اتصالات پلی اتیلن به روش الکتروفیوژن از آزمایشگاه پژوهشهای فنی و صنعتی شرکت ملی گاز ایران ( آزمایشگاه شهرری)  بر اساس استاندارد IGS-C-DN-002(2) می باشد.
همچنین باید دانست:
در عملیات اجرایی شبکه های گازرسانی پلی اتیلن، جوشکاری لوله و اتصالات و شیرآلات و انشعابات یکی از مهمترین فرآیندهای گازرسانی محسوب شده و دارای اهمیت ویژه ای می باشد.

حسب بررسیها و بازرسیهای به عمل آمده، غالب اشکالات مطروحه در اجرای شبکه های پلی اتیلن ناشی از فقدان دانش فنی جوشکاران و عدم رعایت دستورالعمل های جوشکاری ارائه شده از طرف سازندگان می باشد.

از اینرو شرکت ملی گاز ایران با توجه به استفاده روزافزون از این اقلام و ضرورتهای فنی و ایمنی و بررسیهای کارشناسی به عمل آمده، ارتقاء کیفی و آموزش جوشکاران پلی اتیلن را ضروری و قطعی دانسته و با تدوین دستورالعمل که در بر گیرنده­ حداقل ملزومات، تجربه و دانش فنی ضروری برای آموزش جوشکاران شبکه پلی اتیلن اعم از لوله، اتصالات، شیرآلات و انشعابات از اندازه 25 تا 225 میلیمتر می باشد.

لازم بذکر می باشد جوشکار پلی اتیلن می بایست با استاندارد IGS-C-DN-01(1) اجراو راه اندازی شبکه های گازرسانی پلی اتیلن آشنایی کافی داشته باشد و دلایل و مستندات استاندارد را تفهیم شده و آشنایی کافی از عبور موانع و کابل های برق و لوله های آب و فاصله های لازم از هریک و دلایل آن را متوجه شود.

جهت آموزش جوشکاری الکتروفیوژن با دستگاه جوش البرز اینجا کلیک کنید:

electrofusion weldingmachine
Electrofusion welding is one of the types of welding methods that can be used to connect polyethylene pipes.

 

کاربادستگاه الکتروفیوژن

آموزش جوشکاری الکتروفیوژن با دستگاه جوش البرز:

1-در مرحله اول،جوشکاری نیاز به اسکراپ کردن ( لایه برداری ) دارد.
2-محاسبه مقدار مورد نیاز سطح لوله برای اسکراپ کردن (طول کاپلر/2)+1سانتی متر اندازه گیری شود.
3-باماژیک روی لوله علامت گذاری میکنیم.
4-بااسکراپر مناسب سایز لوله شروع به اسکراپ کردن میکنیم.
(اسکراپر به منظور تراش سطح لوله پلی اتیلن و از بین لایه اکسید شده استفاده میگردد، زیرا سطح خارجی لوله وسطح داخلی کاپلر تمیز شوند و در حین جوش ممزوج گردند.)
<درصورت عدم استفاده از اسکراپر ، استاندارد جوش رعایت نخواهد شد.
5-با استفاده از یک محلول تمیز کننده با خلوص بسیاربالا (استون) وبا پارچه سفید نخی بدون پرز، محل اسکراپ شده وداخل اتصال را تمیز میکنیم.
6-اجازه دهید تمیز کننده (استون) تبخیر گردد.
7-لوله و اتصال(محل جوش) را توسط گیره ثابت نگه میداریم و سرفیش های دستگاه را به کاپلر متصل میکنیم.
8-با استفاده از قلم بارکد خوان یا اسکنر بارکد خوان اطلاعات جوش(زمان،ولتاژو…) را به دستگاه وارد میکنیم.
9-درصورت صحت اطلاعات، جوشکاری را شروع میکنیم.
10-پس از تایید جوشکاری توسط دستگاه ، جوشکاری پایان می یابد.
11- سرفیش دستگاه و اتصال جوشکاری شده را تا پایان زمان خنک شدن جوش(درج شده روی اتصال ) از گیره جدا نمی کنیم.

Leave a Comment

Your email address will not be published.